Vill du bli en av oss?

Hör av dig till oss oavsett om du söker en anställning eller vill bli underkonsult. Det viktiga för oss är att alla på Mindstreet är erfarna inom bank och finans och att vi alla delar inställningen att positivitet, driv och arbetsglädje är viktigt!

Det här är vi

Mindstreet startades 2020 och har som målsättning att vara den bästa partnern för kompetensförstärkning inom bank & finansområdet.

Vi värdesätter och prioriterar en företagskultur med sunda värderingar, djup eller bred kompetens i branschen och inte minst en god social förmåga som inte bara passar hos kunden utan också bidrar till vår viktiga kultur på Mindstreet.

Vi har en härlig gemenskap med människor som ställer upp och stöttar varandra. På Mindstreet delar vi med oss av erfarenheter och kunskap. Även om man är ute själv på ett uppdrag har man kollegorna med i ryggen.

Det här erbjuder vi

Vårt nätverk inom branschen är svårslaget vilket gör att vi kan erbjuda många kul och intressanta uppdrag. Som anställd eller underkonsult hos oss ingår du i ett sammansvetsat team som uppskattar att ses på frukost ibland eller på någon kul aktivitet.

Vi prioriterar ständigt lärande och som konsulter är det viktigt att vi utvecklas och lär oss nya saker. Därför jobbar vi aktivt med lärande, både direkt kopplat till våra uppdrag och i stort.

Vi arbetar för att du ska få uppdrag som matchar din kompetens och utmanar dig att utvecklas vidare.

Är du intresserad av att bli en av oss?

Många på Mindstreet kommer från expertroller eller ledande befattningar inom branschen bank och finans. Vi representerar kompetens och erfarenhet från både storbanker och de mindre aktörerna på marknaden. Kanske funderar du på att testa konsultrollen där den främsta fördelen är att se olika företag och dess organisationer vilket gör att man får en mer utvecklande och varierande arbetsroll.

Om du vill veta mer eller är nyfiken på Mindstreet, kontakta oss gärna på hello@mindstreet.se

Har du någon av dessa kompetenser?

  • Krav och test
  • Projektledning och agilt ledarskap
  • Systemutveckling och systemarkitektur
  • Informationsmodellering och analys
  • Regulatorisk compliance
  • Risk och Kredit

En liten film om livet som konsult på Mindstreet